Navigatie

VEELGESTELDE VRAGEN
 

Wat zijn de voordelen van natuurlijke huidverzorging?
Producten van Potje natuur verstoren het evenwicht van je huid niet, maar voeden en herstellen het op natuurlijke wijze. Zo blijven de zuurgraad, vetmantel en de natuurlijke bacteriën van je huid in balans. Bovendien bevatten ze geen chemische toevoegingen en conserveermiddelen.

Wat is de houdbaarheid van de producten?
De verzorgingsproducten van Potje natuur zijn gebaseerd uitsluitend op oliën en bevatten geen water. De kans dat een product gaan schimmelen of bederven is daardoor aanzienlijk klein. We garanderen een houdbaarheid van 6 maanden. Als het goed is, is je potje binnen 6 maanden toch al leeg :)  Voor producten die tijdens het gebruik in aanraking met water komen (bijvoorbeeld body scrubs) raden wij aan een lepel of houten spatel te gebruiken. Om de houdbaarheid nog verder te verlengen kun je het product in de koelkast bewaren.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling thuis heb?
Wij streven ernaar alles bestellingen binnen 2 werkdagen te verzenden indien alle producten op voorraad zijn.  

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Het is niet mogelijk om je bestelling op te halen. De bestelling kan alleen naar je toe worden verzonden.

Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren? 
Controleer altijd zorgvuldig je bestelling en gegevens voordat je de bestelling afrondt. Wij adviseren om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, dan proberen wij je verder te helpen.

Kan ik bij Potje natuur veilig betalen?
Ja, het is absoluut veilig om via de website van Potje natuur te betalen. Alle betalingen lopen via een versleutelde verbinding van onze dienstverlener Mollie. Zo kunnen wij je een veilige en snelle betaling garanderen.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd. Wat moet ik doen?
Neem dan contact op met ons, dan proberen wij je verder te helpen.

© 2017 - 2019 potje natuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel